Hizan'da Seyyar Satıcılara Sıkı Denetim

Hizan'da Seyyar Satıcılara Sıkı Denetim
Hizan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren seyyar satıcıları denetlemek amacıyla harekete geçti.

Esnaflardan gelen şikayetlere anında yanıt veren zabıta ekipleri, özellikle belediye garajında faaliyet gösteren seyyar satıcılara karşı denetimlerini artırdı. İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre;

Zabıta talimatnamesi çerçevesinde yapılan denetimlerde, kurallara uymayan seyyar satıcılar tespit edildi. Belirlenen seyyar satıcılara 182 lira cezai işlem uygulandı. Hizan Belediyesi Zabıta Amiri Şakir Aydın, yaptığı açıklamada, özellikle belediye garajında yapılan seyyar satıcılık faaliyetlerini engellemek için yoğun bir çaba harcadıklarını ifade etti.

aw091440-05-min.jpg

Aydın, amacın vergisini düzenli ödeyen esnafı korumak ve haksız rekabetin önüne geçmek olduğunu belirterek, denetimlerin üç günlük yoğun bir çalışmayla gerçekleştirildiğini söyledi. Şehir merkezinde özellikle mont ve kazak gibi tekstil ürünleri satan seyyar satıcıların mallarına müsadere edildiğini söyledi.

aw091440-04-min.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.