Gazze'deki Mülteci Kampına Hava Saldırısı: Çok Sayıda Şehit

Gazze'deki Mülteci Kampına Hava Saldırısı: Çok Sayıda Şehit
Siyonist işgal rejimi, Gazze'deki Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki pazar bölgesine hava saldırısı düzenleyerek çok sayıda Filistinliyi şehit etti.

Siyonist işgal rejimi, Gazze'deki Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki pazar bölgesine düzenlediği hava saldırısı sonucu birçok masum Filistinlinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Bu trajik olay, Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik süren hava saldırılarına bir yenisi ekleniyor.

Gazze'de Yeni Hava Saldırısı: 7 Kişi Hayatını Kaybetti, 40 Kişi Yaralandı

Görgü tanıkları, pazar bölgesinde yalnızca bir evde yedi kişinin hayatını kaybettiğini ve en az 40 kişinin yaralandığını belirtiyorlar. Bu son saldırı, Gazze'deki masum sivillerin yaşadığı dehşet dolu günlerin bir parçası olarak gözüküyor.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları, maalesef çocuklar da dahil olmak üzere birçok Filistinlinin hayatını kaybetmesine neden olmuştur. Şu ana kadar kaydedilen rakamlara göre, 1.756'sı çocuk en az 4,385 Filistinli şehit olmuştur. Filistin halkına ve tüm insanlığa başsağlığı dileriz. Bu tür şiddet eylemlerine son verilmesini umut ediyoruz.

gazzedeki-multeci-kampina-hava-saldirisi-ae8b8b43.jpg

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.