Kassam Tugayları, Amerikan Rehinelerini Serbest Bıraktı

Kassam Tugayları, Amerikan Rehinelerini Serbest Bıraktı
Kassam Tugayları, Amerikan vatandaşı 2 rehineyi serbest bırakarak dünya kamuoyuna bir mesaj gönderdi.

Filistin merkezli Kassam Tugayları, Amerikan vatandaşı 2 rehineyi serbest bıraktı. Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, yaptığı açıklamada, bu adımın Amerika'daki iddiaların yanlışlığını ve asılsızlığını dünya kamuoyuna gösterme amacını taşıdığını belirtti.

Ebu Ubeyde, rehinelerin serbest bırakılmasının insani nedenlere dayandığını vurguladı. Bu olay, Katar'ın girişimleri sonucu gerçekleşti.

Kassam Tugayları: 200 Siyonist Esir Elde Tutuluyor

Kassam Tugayları daha önce yaptığı açıklamada, Gazze'deki İsrail hapishanelerinde bulunan siyonist esirlerin sayısının yaklaşık 200-250 arasında değiştiğini, bunların 200'ünün Kassam Tugayları'nın elinde olduğunu ifade etmişti.

Ebu Ubeyde ayrıca, Kassam Tugayları'nın elinde başka milletlerden esirlerin de bulunduğunu ve bu esirlerin çatışmalarla hiçbir ilgisi olmayan "misafirler" olduklarını ve güvenlik koşulları uygun olduğunda serbest bırakılacaklarını açıklamıştı.

Kassam Tugayları'nın Amerikan rehinelerini serbest bırakması, Filistin-İsrail çatışmaları ve esir değişimlerine yönelik dikkatleri çekmiştir. Bu gelişme uluslararası ilişkiler ve bölgesel güvenlik konularında daha fazla tartışmayı tetikleyebilir.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.