MEB, 81 İlde Eğitim Kurumları Ziyaretlerine Başladı

MEB, 81 İlde Eğitim Kurumları Ziyaretlerine Başladı
 İnternet Editörü
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), genel müdürler, daire başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte 81 ildeki eğitim kurumlarını ziyaret ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ülke genelinde eğitim kurumlarını ziyaret etmek üzere 81 ildeki çalışmalarına başladı. Genel müdürler, daire başkanları ve beraberlerindeki heyet, il ve ilçe yöneticileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerle buluşarak eğitim kurumlarındaki çalışmaları yerinde incelemeye aldı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, bu ziyaretlerin yönetici ve öğretmenlerin karar alma süreçlerine katılımını sağlamak, görüş, öneri ve taleplerini genel müdürlerle paylaşmalarına olanak tanımak amacı taşıdığı belirtildi. Yönetici ve öğretmenlerin, bu ziyaretlerin eğitim adına kendilerini motive ettiğini, bakanlığın gücünü arkalarında hissettiklerini ve bu tür etkileşimlerin devam etmesini arzuladıklarını ifade ettikleri kaydedildi.

6518a5c686b2454b20031652.webp

Açıklamada, "Sayın Bakanımızın talimatları ile 81 il ve ilçelerinde eğitim kurumlarımızı ziyaret için yola çıktık. Sayın Bakanımız, sahanın sesine kulak vererek öğretmenlerimizin fikirlerini almayı önceliyor. Oluşturulan eğitim politikaları, alınan geri bildirimlerle daha güçlü ve daha kararlı uygulanabilecek. Bu doğrultuda ziyaretlerimiz devam edecek." ifade edildi. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.