YKS Ek Tercih Dönemi: Son Fırsat Bugün!

YKS Ek Tercih Dönemi: Son Fırsat Bugün!
 İnternet Editörü
2023 YKS sonuçlarına göre yükseköğretim programlarına ek yerleştirme süreci, bugün sona eriyor. Adaylar tercihlerini son dakika için ÖSYM'nin resmi web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yapabilirler.

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrencilerin üniversite tercihleri için heyecanlı bekleyişi sona eriyor. Ek yerleştirme dönemi, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yönetiliyor ve bugün sona eriyor.

2023-2024 öğretim yılı için ek yerleştirme süreci, adayların T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresi veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden bireysel olarak gerçekleştirebilecekleri bir süreçtir.

Son Tercihler: 2023 YKS Ek Yerleştirme Bilgilendirme

Tercih işlemleri, bugün saat 23.59 itibarıyla sona erecek, bu nedenle adaylar son tercihlerini yapmak için son fırsatlarını kullanmalılar. Ek yerleştirme işlemleri, 2023 YKS Kılavuzu, 2023-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile 2023-YKS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu'nda belirtilen kurallara göre gerçekleştirilecek.

Unutmayın, tercihlerinizi dikkatlice yaparak geleceğinizi şekillendirin ve hayalinizdeki üniversiteye bir adım daha yaklaşın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.