Mutki Belediye Başkan Adaylığı İçin Muhtarlardan Tebrik ve Destek

Mutki Belediye Başkan Adaylığı İçin Muhtarlardan Tebrik ve Destek
 İnternet Editörü
Mutki İlçe Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, başkanlık adaylığını tekrar koyduğundan tebrik ve destek için Muhtarlar ziyarette bulundu.

Bitlis'in Mutki ilçesindeki muhtarlar, mevcut belediye başkanı ve tekrar aday olan Vahdettin Barlak'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında muhtarlar, Barlak'a yeni adaylığı için tekrar hayırlı olsun dileklerini iletti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilçede yapılacak faaliyetler ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Barlak, Muhtarlardan İlçe İhtiyaçlarını Dinledi

Başkan Barlak, ziyarette muhtarlardan ilçedeki vatandaşların taleplerini, şikayetlerini ve ihtiyaçlarını dinledi. sor. Değerlendirme ve istişarelerin sonunda, yeni dönem için öngörülen projeler ve ilçenin ihtiyaçlarına yönelik planlar üzerinde konuşuldu.

ggs8xdvwiaeosnn.jpg

Muhtarlardan ziyaret

Her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Barlak, "Devletimizin imkan ve kabiliyetleri çerçevesinde birlik, beraberlik içinde İlçemizin, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderip, sorunlarını çözeceğiz inşallah" dedi.

ekran-goruntusu-2024-02-14-192035.jpg

Vahdettin Barlak Kimdir?

Vahdettin Barlak, 02.01.1979 tarihinde Mutki ilçesinde doğdu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.
İlk, Orta ve Lise öğrenimini Mutki’de tamamlamış olup halen Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesinde kamu yönetimi Bölümünde Yüksek öğrenim Eğitimine devam etmektedir.
1997 - 2001 yılları arasında Mutki Belediye Başkanlığında yazı İşleri Müdürlüğü görevinde çalışmıştır. 2004 Mahalli İdareler seçimlerinde Bağımsız aday olarak seçimlere giren Vahdettin Barlak aday gösterildi.
Seçimlerden sonra Ticari hayatını devam ettiren Vahdettin BARLAK 29 Mart 2009 Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’den aday olarak girdiği seçimlerde Mutki Belediye Başkanlığına seçilmiş olup, halen bu görevine devam etmektedir.
Vahdettin Barlak, 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Bitlis Mutki Belediye Başkan Adayı oldu. 2024 Mutki Belediye Başkanlığına tekrardan adaylığını koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.