Mutki ve Muş'u Birbirine Bağlayan Yolda Karla Mücadele Başladı

Bitlis'in Mutki ilçesi ile Muş'un Hasköy ilçesini birbirine bağlayan yolda etkili olan kar yağışı sebebiyle, karayolları ekipleri ulaşımın güvenli bir şekilde devam etmesi için karla mücadele çalışmalarına başladı.

Bitlis'in Mutki ilçesi ile Muş'un Hasköy ilçesini birbirine bağlayan karayolunda başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle karayolları ekipleri harekete geçti. Kentte akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde ulaşımı olumsuz etkiledi. Bu durumun önüne geçmek amacıyla karayolları ekipleri, Mutki-Hasköy bağlantı yolunda karla mücadele çalışmalarını başlattı.

Karlı Hava Şartlarında Yol Bakım Çalışmaları Sürüyor

Sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için kar küreme ve tuzlama çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi. Yetkililer, olumsuz hava koşullarının sürdüğü bu dönemde sürücülerden dikkatli olmalarını ve gerekli tedbirleri almalarını istedi.

mutki-ve-musu-birbirine-baglayan-yolda-karla-mucadele-basladi.jpg

Özellikle kar yağışının etkili olduğu bölgelerde karla mücadele ekiplerinin ulaşım güvenliğini sağlamak adına gece gündüz çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı. Karayolları ekipleri, vatandaşları olası olumsuzluklara karşı bilgilendirmeye devam ederken, ulaşımın aksamaması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.