Mutki'de Cumhuriyet Bayramı Kutlama Törenine Büyük İlgi

Mutki'de Cumhuriyet Bayramı Kutlama Törenine Büyük İlgi
 Yazı İşleri Müdürü
Mutki İlçesinde Dereyolu Köyü İ.H. Okulu'nda, Cumhuriyetin 100. Yılı anısına düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama törenine Bitlis Mutki Kaymakamı Onur YILMAZER ve Mutki Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan CINDIK birlikte katıldılar.

Bitlis'in Mutki İlçesi'nde Cumhuriyet Bayramı, özel bir törenle kutlandı. Dereyolu Köyü İ.H. Okulu'nda gerçekleşen kutlama törenine Mutki Kaymakamı Onur YILMAZER ve Mutki Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan CINDIK katıldılar.

Mutki'de Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

f912ohaw4aazv2x.jpeg
Mutki'de Cumhuriyet Bayramı Kutlama Törenine Büyük İlgi

Tören, Cumhuriyetin 100. Yılı anısına düzenlenmiş ve bölgedeki okullardan öğrencilerin ve köy halkının katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaşmak ve Cumhuriyet'in kazanımlarını vurgulamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrenciler şiirler okuyarak, marşlar seslendirerek, halk oyunları gösterileri sergileyerek bayramı coşkuyla kutladılar.

Tören, coşku ve gurur dolu anların yaşandığı bir kutlama etkinliği olarak gerçekleşti. Bitlis Mutki ilçesinde Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanması, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi birlik ve beraberlik duygularını ön plana çıkardı. (İBRAHİM YAZİBİLMEZ)

f912og9wmaazf6.jpeg

f912og9waaaaulc.jpeg

f912og5xoaagntu.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.